Spring naar de inhoud

Beslissingen seizoen 2020/2021

Het bestuur van de VTTL heeft de volgende beslissingen genomen tijdens zijn bestuursvergadering van maandag 15/02/2021:

  • Landelijke en provinciale interclub: 

Het seizoen 2020/2021 wordt stop gezet. Er zijn geen stijgers en geen dalers. De afdelingen van dit seizoen blijven dus identiek voor het seizoen 2021/2022 en de reeksen zullen ingedeeld worden op basis van de inschrijvingen van de ploegen.

  • Landelijke evenementen:

De Beker van Vlaanderen wordt afgelast. Voor de finale dag van het VJC, alsook het internationaal tornooi -12 te Leuven wordt later nog een beslissing genomen in functie van de beslissingen van de overheid. Eerder werden ook al de Vlaamse Kampioenschappen Veteranen en de derde fase van het VJC afgelast.

  • Landelijke klassementen:

(B2-B6) blijven ongewijzigd, behoudens reglementaire bepalingen of op specifieke aanvraag van de betrokken speler. Voor de provinciale klassementen ligt de bevoegdheid bij de provinciale klassementscommissie.